Våra guldklimpar!

Här kommer en presentaion av våra guldvärda medhjälpare innan och under vår bröllopsdag.
Vi skulle inte klara oss utan er enormt stora hjälp.

 • Vår kära värdinna

  Madelene Johansson

  Madelene Johansson (Madde)  är vår kära värdinna och en kär vän. Hon kommer att ha jobbat hårt innan bröllopet med att se till att saker faller på plats. Hon kommer ta emot er alla och hälsa er välkomna till kyrkan. Madde kommer även att dela ut vigselprogram och vägbeskrivning till festlokalen, så alla vet vad som kommer att hända i kyrkan och strax efter vigseln. 
  Hon kommer även att beställa mat, dryck och vickning till oss alla och informera om tiden när allt ska ställas fram i förväg för service personalen i festlokalen..
  Madde är en ordningsam person med ett härligt leende på läpparna, hon är en otroligt hjälpsam vän och ställer upp så ofta hon bara kan.

   

 • Vår kära Toastmadame

  Anna-Maria Lundberg

  Anna-Maria Lundberg är både hederstärna och toastmadame och brudens högra hand både före och under bröllopet. När vi kommer till lokalen kommer Anna-Maria (Anco) tillsammans med Robert (Robban) att hjälpas åt att hålla i bröllopsprogrammet hela eftermiddagen och kvällen och berätta till oss alla vad som kommer att hända och när det händer.
  Ni kan kontakta Anco om ni vill hitta på något spex eller annat roligt under bröllopet eller om någon vill hålla ett tal.
  Vi älskar överaskningar =)

  blomannamaria@gmail.com

   

   

 • Vår kära Toastmaster

  Robert Johansson

  Robert (Robban) Johansson är en kär vän till brudparet och vår toastmaster. Han är en härlig kille med ett glatt leende på läpparna.
  Robban är en glad filur som gillar lugna hemmakvällar men även fartfylda fester. Ett stort intresse för Robban är bilar och andra saker som har motorer som radiostyrda bilar och flygplan. I samarbete med Anco kommer han att hålla oss alla informerade med vad som kommer att hända under hela bröllopsdagen och kvällen.