Vårat underbara brudfölje består av

 

 

 • Brutärna

  Anna-Maria Lundberg

  Brudtärna är den helt underbara Anna-Maria (Anco) Lundberg som alltid finns där för den blivande bruden i alla möjliga konstiga, knasiga, roliga och mindre roliga stunder. Anna-Maria har hjälpt till med mycket kring bröllopet, som att hjälpa bruden att välja klänning, tipsat om och gjort dekorationer, skapat inbjudningskorten, kollat upp saker till bröllopet och googlat nästan sönder sin teknik, hon ser även till att bruden kommer till kyrkan och får klänningen håruppsättningen och sminket på sig.

   

 • Brudnäbb

  Yuna

  Brudnäbb 1: är vår äldsta dotter, hon är helt underbar, nyfiken och jättego samt väldigt envis. Yuna kommer att vara 10år på bröllopsdagen. Hon är en sprallig filur som vet vad hon vill och är väldigt bestämd av sig. Denna tös är allt annat än blyg och kommer gärna och hälsar på allt och alla.

 • Brudnäbb

  Ayla

  Brudnäbb 2: är vår minsting Ayla, hon är en riktig charmör och charmar in sig hos dem flesta. Ayla kommer vara 5år på bröllopsdagen. Hon sitter gärna inte stilla alls och har mycket upptåg att upptäcka. Även Ayla är väldigt nyfiken på nya mäniskor och inte ett dugg blyg. Hon vill gärna vara med där det händer saker och har ett jätte härligt skratt denna gullunge.

   

 • Best man

  Mårten Vikström

  Bestman är Mårten Vikström, en sann vän för brudgummen. Mårten har ofta stått till tjänst när det har behövts hjälp med både det ena än det andra med huset, poolen, bilen mm.
  Mårten har även fixat belysningen till danslokalen så att vi har ett härligt disco ljus till dansen på kvällen och han kommer att se till att brudgummen kommer i tid till kyrkan och att ringarna kommer fram under vigningen =)
  Mårten kommer även vara våran chaufför mellan kyrka och festlokal.

   

 • Marskalk

  Anton

  Marskalk 1: Är Anton, brudgummens äldsta son som vid bröllopsdagen kommer vara 19år, Anton är en riktigt charmig kille som gillar fordon precis som sin far. Anton gillar även att träna på gymmet och åka snowboard samtidigt som lugna hemmakvällar vid datorn eller framför film kan vara skönt.

   

 • Marskalk

  Linus

  Marskalk 2: Är Linus, brudgummens mellan son som kommer vara 17år gammal till bröllopet. Linus är en riktig tjejtjusare och charmör som älskar fart och fläkt och när det händer saker. Även han gillar fordon som bilar och mopeder och att mecka med dessa och slalom är ett vinterintresse. Linus är även väldigt dataspels intresserad.

   

 • Marskalk

  Rasmus

  Marskalk 3: Är vår äldsta son Rasmus som kommer vara 14 år vid bröllopsdagen Även Rasmus är en riktig charmör och han älskar att ha mycket mäniskor kring sig. Rasmus älskar uppmärksamhet och står gärna i centrum. Musik och dans är Rasmus väldigt intresserad av och han är inte blyg för att bjuda upp till dans.